Udforsk Møn med vind i håret
Møn er pragtfuld til cykelture, og vi udlejer derfor cykler. Vi har både dame-, herre- og børnecykler.

Vi foreslår, at man forsøger sig med nogen af de tre cykelture, som kort beskrives herunder

Du kan også se mere om Cykelferie på Møn her
 cykler
På opdagelse med familien:
Panoramaruten ”På opdagelse med familien” er is på stranden, sanselege i skoven, langstrakte strandenge, krogede træer og smukke Nyord med snørklede gader, gallerier og god mad. Du føres gennem det smukke nordvestlige Møn ad stille landeveje. Turen er handicapegnet for håndcyklister. Turen er 29km, men kombiner evt. med ruten ”Den søde tur”, så turen bliver i alt 42 km.

Læs mere om turen
her
cykeltur
Den søde tur:
Panoramaruten ”Den søde tur” er velegnet til familier. På stille landeveje bevæger turen sig langs med noret, op og ned ad bakker, igennem små landsbyer med bindingsværkshuse og stokroseidyl, og med gode børne-aktiviteter og spisemuligheder undervejs. Turen er 21km, men bliver længere hvis den startes fra campingpladsen.
 
Læs mere om turen
her
cykelkort
På toppen af verdenen:
Åndenød er nøgleordet for denne Panoramarute, der fører dig igennem Danmarks mest bjergtagende natur. Storslåede udsigter over klint og hav, snoede og bakkede landskaber med overdrev og skov. Den stærkt kuperede rute frembringer åndenød og sved på panden – fortvivl ikke, belønningen er stor! Turen er på 18km, men hvis man starter fra campingpladsen bliver den en del længere.

Læs mere om turen
her
cykelkort